130 m²
3.850.000 kr.
130 m²
3.850.000 kr.

Facade

Facadebrædderne er fra europæisk bæredygtig skovbrug. Træet er behandlet efter gammel japansk teknik, hvor træet varmebehandles og overfladebrændes, så det modstår brand, vand, skadedyr, råd og slid.

Ud over at have en smuk og naturlig overflade sikrer teknikken en lang levetid med en garanti på 30 år og kræver ingen løbende vedligeholdelse eller maling.

Facade

Tag

Du kan vælge et klassisk listedækket tagpaptag eller et sedum-tag, som øger biodiversiteten og tagets levetid.

Sedum er et miljøvenligt tag, som absorberer vandet fra regnskyl helt op til 70% i sommerperioden.

Tag

Vinduer

Dit hus kommer med 3-lags vinduer i energiklasse A fra danske Krone Vinduer. Huset har store glaspartier og skydedøre som skaber en flydende overgang fra indeliv til udeliv. Både lys og natur trækkes ind i dit hus.

Alle vinduer er af træ og udleder mindre CO2 end andre typer vinduer.

Vinduer

Skodder

Dit hus udstyres med mobile skodder, der skaber smukke lys- og skyggespil. De sikrer et godt indeklima, da de på varme sommerdage og -nætter kan bruges som ventilationsåbninger og holde en behagelig temperatur og luftkvalitet.

Skodder

Terrasse

Dit hus har som standard to terrasser: morgen- og aftenterrasse på henholdsvis 36 m² og 47 m². Med vores fleksible terrassemoduler kan du udvide efter behov og grundens beskaffenhed. I dialogen med os kan du få tegnet nøjagtig den terrasse du ønsker til 1.200 kr/m².

Terrasse

Carport

Alle vores huse er født med ladestander til elbilen placeret i nærheden af indgangen. Ønsker du at kunne gå tørskoet ud fra din bil og direkte ind i entreen, kan du vælge vores carport, hvor du har ekstra god plads rundt om bilen.

Carport

Indkørsel

Ønsker du en indkørsel, så kan du vælge mellem perlesten eller græsarmering. Græsarmering øger husets bæredygtighed. Vores standardstørrelser er på 75 m² men i dialog med os kan du få tegnet nøjagtig den indkørsel du ønsker til 1.200 kr/m²

Indkørsel

Udendørsbruser

Er du til et brusebad under åben himmel eller skal du skylle sandet fra stranden af fødderne, så kan du vælge vores frostsikre udendørsbruser med både kold og varmt vand.

Udendørsbruser

Redskabsskur

Vores redskabsskur giver lidt ekstra plads til haveredskaberne, kajakken eller havemøblerne. Det er udført i samme design som huset. Skuret er skabt til livet i sommerhuset og er ca 6m langt, så der er plads til kajakken, surfboardet, masten til jollen etc. Hvis du vælger vores solcelleløsning vil batteriet være placeret i redskabsskuret.

Placeres efter eget ønske i nærheden af huset.

Redskabsskur

Vildmarksbad

Hvis du ønsker lidt ekstra wellness følelse i sommerhuset, så kan du vælge vores elektriske vildmarksbad. Vores vildmarksbad kommer i samme beklædning som huset og er tilsluttet rent vand, afløb og el.

Vildmarksbadet anbefales placeret i nærheden af ude bruseren.

Vildmarksbad

Vægge

De massive vægge af træ giver et smukt og naturligt præg og kendetegner alle vores huse i Heartwood.

Vælg mellem vores plantebaserede træbeskyttelse i naturlig træoverflade eller i hvidpigmenteret træoverflade hvor træets årer og struktur er synlig.

Vægge

Gulv

Dit hus kommer med store italienske fliser. Husets varme træoverflader forstærkes yderligere af kontrasten af de store rene gulvflader, ligesom de modstandsdygtige og vedligeholdelsesfrie fliser går hånd i hånd med det flydende ude- og indeliv.

Størrelsen på fliserne er 90 x 90 cm.

Gulv

Badeværelse

Badeværelse

Dit Heartwood 130 hjem

Pris
3.850.000 kr.
Opsummering