Dine valg 4.290.000 kr.

Facade

Facadebrædderne er fra europæisk bæredygtig skovbrug. Træet er behandlet efter gammel japansk teknik, hvor træet varmebehandles og overfladebrændes, så det modstår brand, vand, skadedyr, råd og slid.

Ud over at have en smuk og naturlig overflade sikrer teknikken en lang levetid med en garanti på 30 år og kræver ingen løbende vedligeholdelse eller maling.

Sort
Natur

Tag

Du kan vælge et klassisk listedækket tagpaptag eller et sedum-tag, som øger biodiversiteten og tagets levetid.

Sedum er et miljøvenligt tag, som absorberer vandet fra regnskyl helt op til 70% i sommerperioden.

Tagpap
Sedum
+150.000 kr.

Vinduer

Dit hus kommer med 3-lags vinduer i energiklasse A fra danske Krone Vinduer. Huset har store glaspartier og skydedøre som skaber en flydende overgang fra indeliv til udeliv. Både lys og natur trækkes ind i dit hus.

Alle vinduer er af træ og udleder mindre CO2 end andre typer vinduer.

Hvid
Sort
Natur
+200.000 kr.

Skodder

Dit hus udstyres med mobile skodder, der skaber smukke lys- og skyggespil. De sikrer et godt indeklima, da de på varme sommerdage og -nætter kan bruges som ventilationsåbninger og holde en behagelig temperatur og luftkvalitet.

Hvid
Natur
+30.000 kr.

Terrasse

Dit hus har som standard to terrasser: morgen- og aftenterrasse på henholdsvis 36 m² og 47 m². Med vores fleksible terrassemoduler kan du udvide efter behov og grundens beskaffenhed. I dialogen med os kan du få tegnet nøjagtig den terrasse du ønsker til 1.700 kr/m².

Standard, 83 m²
Udvidet, 204 m²
+205.700 kr.

Carport

Alle vores huse er født med ladestander til elbilen placeret i nærheden af indgangen. Ønsker du at kunne gå tørskoet ud fra din bil og direkte ind i entreen, kan du vælge vores carport, hvor du har ekstra god plads rundt om bilen.

Ikke valgt
Carport
+195.000 kr.

Indkørsel

Ønsker du en indkørsel, så kan du vælge mellem perlesten eller græsarmering. Græsarmering øger husets bæredygtighed. Vores standardstørrelser er på 75 m² men i dialog med os kan du få tegnet nøjagtig den indkørsel du ønsker til 1.200 kr/m²

Ikke valgt
Perlesten (75m², 1.200 kr/m²)
+75.000 kr.
Græsamering (75m², 1.200 kr/m²)
+75.000 kr.

Udendørsbruser

Er du til et brusebad under åben himmel eller skal du skylle sandet fra stranden af fødderne, så kan du vælge vores frostsikre udendørsbruser med både kold og varmt vand.

Ikke valgt
Udendørsbruser
+30.000 kr.

Redskabsskur

Vores redskabsskur giver lidt ekstra plads til haveredskaberne, kajakken eller havemøblerne. Det er udført i samme design som huset. Skuret er skabt til livet i sommerhuset og er ca 6m langt, så der er plads til kajakken, surfboardet, masten til jollen etc. Hvis du vælger vores solcelleløsning vil batteriet være placeret i redskabsskuret.

Placeres efter eget ønske i nærheden af huset.

Ikke valgt
Redskabsskur
+120.000 kr.

Vildmarksbad

Hvis du ønsker lidt ekstra wellness følelse i sommerhuset, så kan du vælge vores elektriske vildmarksbad. Vores vildmarksbad kommer i samme beklædning som huset og er tilsluttet rent vand, afløb og el.

Vildmarksbadet anbefales placeret i nærheden af ude bruseren.

Ikke valgt
Vildmarksbad
+75.000 kr.

Vægge

De massive vægge af træ giver et smukt og naturligt præg og kendetegner alle vores huse i Heartwood.

Vælg mellem vores plantebaserede træbeskyttelse i naturlig træoverflade eller i hvidpigmenteret træoverflade hvor træets årer og struktur er synlig.

Ludbehandlet
Natur

Gulv

Dit hus kommer med store italienske fliser. Husets varme træoverflader forstærkes yderligere af kontrasten af de store rene gulvflader, ligesom de modstandsdygtige og vedligeholdelsesfrie fliser går hånd i hånd med det flydende ude- og indeliv.

Størrelsen på fliserne er 90 x 90 cm.

Sand
Grå
Mørk

Badeværelse

Standard
Premium
+15.000 kr.

Dit Heartwood 130

Nu har du designet hele dit hus. Få det fulde overblik og se dine valg på næste side.